Blátíčko s Oskarem

28.08.2008 00:00

 

Včera jsem si výborně zalítal s Oskarem. Přijel s oběma paničkami - mladší i starší - k nám a šli jsme do klášterní zahrady, že tam budeme hrát na honěnou. Jenže tam zrovna sekali trávu takovým tím traktůrkem, takže nás paničky radši vzaly do třešňovky a k Břevnovskému rybníku. Prý abychom nepřišli k úrazu.

     U rybníka se nám moc líbilo, byla tam stružka s bahnitou vodou a to bylo něco pro nás. Šup do blátíčka a ven kolečko po louce, zpátky do bahýnka, honička po louce a tak pořád dokola :) Nožičky jsme měli oba celé černé, bříška nevyjímaje. Paničky se smály (co mohly taky jiného dělat? :( rozčilovat se není zdravé a my navíc vypadali tak tuze spokojeně :) ) a nejvíc se začaly smát, když jsme k našim společným blátivým hrátkám nalákali i sněhobílého vypulírovaného špice, který tam zahučel do půli těla :) Evidentně se mu to strašně líbilo a nedbal své postarší paničky, která se chudinka zpovzdálí zmohla jen na srdceryvné: "Néééééé" :)

     Aby jsme trošku oschli a nějak se to z nás oloupalo, lítali jsme ještě po louce, paničky házely balónky a bylo to fajn :) Jen ve chvíli, kdy se se mnou začala Markétka mazlit, předvedl Oskárek, jaká umí být žárlivka :) a štěkal na mě jako smyslů zbavený.

      Doma mě panička hodila do vany, obyčejná voda nepomohla, musel jsem být opět našampónován a ani tak nebyl výsledek dokonalý. Nedá se nic dělat, zbytek se musí vyčesat... Oskar to měl horší. Musel cestou přežít opovržlivé pohledy spolucestujících v autobuse :)

fotogalerie: chipzjosefovskepevnosti.rajce.idnes.cz/blaticko_s_Oskarem/

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode