Nezahálíme! :)

22.03.2009 19:21

Ačkoliv by se to z neaktualizace webu nabízelo, tak skutečně nezahálíme... :) Důvod nepsaní pramení hlavně z toho, že panička změnila práci a než s tak nějak zajela.. no znáte to :)

Pravdou je, že se neudálo nic významnějšího, pokojně si běhám venku se svými psími kamarády a společně se už všichni těšíme na to opravdové jaro, které se bude vyznačovat hlavně delšími dny, takže budeme moci být déle venku :) Když je brzy tma, je to blbý, sice taky běháme, ale dostanu vždy světýlko na krk a to pak vypadám jako přízračná světluška .. A to já nerad... :)

Nedávno jsme byli venku na Ladronce s celou kraťandí bandou, no pravda, Máří chyběla, taky Wanda, Domino a hlavně Dupinka, která byla s Martinem v Peci... No dobře, tak s celou ne, ale byla tam Tesa, Bieba, Kasíno, Terrka, tak to bylo taky dobrý :) Běhali jsme jako blázni, utíkali pro balónek a bylo to fajn.. Panička byla na zpáteční cestě tak veselá, že jsme si spolu dali závod a jak jsme tak utíkali, vypadl jí zřejmě cestou někde z kapsy telefon ... Jreště jsme se tam pak vraceli, ale nenašli jsme ho. Paničku to mrzelo, ale říkala si, že důležitější je, že jsem se neztratil já...

No a dnes jsem absolvoval s pánečky výlet na Okoř, kde bylo taky moc hezky... ostatně všechny fotky za dobu mého nepísmenkování můžete vidět ve fotogalerii... :)

Pokusíme se už teď s paničkou polepšit. Pac a haf na to!

 

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode